Gymnázium sv. Cyrila a Metoda v Nitre

Jedálny lístok

 

Deň

Raňajky

Obed

Večera

Hm.hl.
porcie v g

Pozn.

Alergény

9. 11.

Piatok

Bábovka, maslo, med, káva.

Polievka krupicová s vajcom 1, 3. Vyprážané rybie filé, zemiaková kaša, šalát karfiolový, voda, ovocie 1, 3, 4, 7.

 

90 160

105 210

125 260

10.017

1, 3, 4, 7.

Deň

Raňajky

Obed

Večera

Hm.hl.
porcie v g

Pozn.

Alergény

12. 11.

Pondelok

Pletenka, maslo, paprika, mlieko.

Polievka slepačia s niťovkami 9. Tatranská zmes, zemiaková kaša, uhorka, citronáda, ovocie 1, 7.

Lasagne a la Bolognese, čaj.

42 160

48 210

54 260

7.042

1, 7, 9.

13. 11.

Utorok

Krupicová kaša, čaj.

Polievka karfiolová s ovsenými vločkami 1. Kurací paprikáš, halušky, voda 1, 3, 7.

Hovädzí tokáň s fazuľovými strukmi, zemiaky, uhorka, citronáda.

100 160

115 180

130 220

9.046

1, 3, 7.

14. 11.

Streda

Bageta so šunkou a zeleninou, čaj.

Polievka pórová s opekaným chlebom 1. Syrové tajomstvo v cestíčku, zemiaková kaša, kompót, voda 1, 3, 7.

Maďarský guláš, knedľa, voda.

80 160

95 210

110 260

12.055

1, 3, 7.

15. 11.
Štvrtok

Nátierka z nivy, chlieb, rajčiny, čaj.

Polievka hrášková so strúhankou 1, 3. Bravčové stehno na šampiňónoch, ryža, šalát kapustový, voda 1.

Rybie filé na cesnaku a slanine, zemiaky, zeleninová obloha, malinovka.

42 150

48 170

54 190

7.016

1, 3.

16. 11.

Piatok

Chlieb, maslo, vajce, reďkovka, čaj.

Polievka fazuľová mliečna, chlieb 1, 7. Špagety s kečupom a syrom, čaj, ovocie 1, 7.

 

250

300

350

13.044

1, 7.

 

1 – Obilniny obsahujúce lepok a výrobky z nich

7 – Mlieko a výrobky z nich

2 – Kôrovce a výrobky z nich

8 – Orechy a výrobky z nich

3 – Vajcia a výrobky z nich

9 – Zeler a výrobky z neho

4 – Ryby a výrobky z nich

10 – Horčica a výrobky z nej

5 – Arašidy a výrobky z nich

11 – Sezam/semená/ a výrobky z nich

6 – Sója a výrobky z nej

12 - Siričitany

 

 

 

 

Novinky v kocke