Gymnázium sv. Cyrila a Metoda v Nitre

Druhá A vo Viedni

Ako už názov prezrádza, 4.júna 2014 sa oficiálne a po prvý raz dostala takmer celá 2.A do Viedne, aby sme spoznali krásy, umenie a veľa iných vecí, ktoré toto výnimočné mesto poskytuje.

 

Aj napriek tomu, že sme celý deň očakávali búrku, mali sme krásne slnečné počasie, ktoré nezameniteľne spríjemnilo tento celodenný výlet. Po príchode a krátkej exkurzii po malej časti Viedne s výkladom pani profesorky Kollárovej sme mali trojhodinový rozchod, pri ktorom nechýbala návšteva všetkých obchodov, či už s oblečením, kávou alebo suvenírmi a taktiež veľa, veľa fotenia.

Dosť unavení sme sa vybrali ešte do Prírodovedného múzea a aj napriek celodennému chodeniu nás múzeum zaujalo natoľko, že sme ďalšie tri hodiny zvládli, aj keď poniektorí slabší jedinci už pri konci sedeli kde sa len dalo, no zábava nechýbala ani tak.

A ako by to mohol byť výlet bez nejakého menšieho problému ? Unavení sme nasadli do autobusu, ktorý sa rozbehol po uliciach Viedne, no bez triedneho. Našťastie sme si po pár metroch spomenuli a triedneho nenechali napospas osudu. Kvôli dôveryhodnosti týchto slov prikladáme aj fotodokumentáciu.

Galéria

(text: Bianka Verešová, foto: Petra Kováčová a Lujza Szőkeová)

Novinky v kocke
  • Vážení rodičia a priaznivci našej školy! ... / viac
  • Spojená katolícka škola, Farská 19, 949 01... / viac
  • Spojená katolícka škola, Farská 19, 949 01... / viac
  • Spojená katolícka škola, Farská 19, 949 01... / viac
  •   2 % z dane  podporte naše gymnázium a ... / viac
  • Výberové konanie SKŠ Nitra Vyberove_konan... / viac