Gymnázium sv. Cyrila a Metoda v Nitre

MO Stolný tenis 2018

Už tradične naše telocvične počas dvoch dní zastrešili majstrovstvá okresu v stolnom tenise žiakov.

Najprv si vo štvrtok na 4 stoloch zmerali sily dievčatá a po víkende naše organizačne schopnosti preverili chlapci, ktorí hrali na 8 stoloch. Celkový počet súťažiacich sa vyšplhal na krásne číslo 116 žiakov.

 

Svoje umenie s malou raketkou a skákajúcou loptičkou dokázali najlepšie zúročiť dievčatá zo ZŠ Podhorany a postúpili na majstrovstvá kraja.

Naše dievčatá v zložení Dorota Jozeková (tercia), Barbora Baráthová, Zuzana Vargová, Žofia Farkašová (všetky kvarta) obsadili krásne 3. miesto.

V pondelok si svoje reflexy a rýchle zápästie preverili chlapci. Najlepšie v tomto zápolení obstáli žiaci ZŠ Levická z Vrábel a postúpili do krajského kola. Naši chlapci v zložení Ján Gajdoš, Ondrej Páleník a Ondrej Čulák (všetci kvarta) prehrali v skupine iba jeden zápas, no aj tak ich to stálo postup do finále.

K výbornej organizácií a hladkému priebehu prispeli primárne naše profesorky Jana Mitošinková a Zuzana Didová a sekundárne sa zapojili aj naši študenti, ktorí pripravovali stoly, dbali na dodržiavanie pravidiel pre jednotlivé zápasy a podľa výsledkov vyhodnocovali skupiny.

Špeciálne ďakujeme najmä týmto: Adam Rosina, Damián Predáč, Ján Kuma, ale i Timea Rimešová, Miro Zdychavský a Marek Gašparovič.

Fotogaléria

(text a foto: Mgr. Jaroslav Votoček)

Novinky v kocke
  • Vážení rodičia a priaznivci našej školy! ... / viac
  • Spojená katolícka škola, Farská 19, 949 01... / viac
  • Spojená katolícka škola, Farská 19, 949 01... / viac
  • Spojená katolícka škola, Farská 19, 949 01... / viac
  •   2 % z dane  podporte naše gymnázium a ... / viac
  • Výberové konanie SKŠ Nitra Vyberove_konan... / viac